Har nå skodd konebilen

Som mann i huset er jeg vel automatisk satt til å være den som vedlikeholder bilene i huset. Og den pålitelige Astraen til samboern skulle bli sjekket ikveld. Jeg var ganske usikker på om vi hadde gode nok dekk til denne i vinter, og i et virvar av det jeg kaller dekkhotellet i kjelleren begynte jeg å lete. Hun hadde nevnt tidligere at hun hadde fått et godt sett vinterdekk av sin onkel.

En time senere i kaoset fant jeg et veldig godt sett- gummien var fin og piggene satt der de skulle. Etter litt jobbing med hjulkrysset i høstmørket var dekkskiftet gjort.

Ironisk nok, så hadde også onkelen hennes sans for kvalitet. Overaskende nok var dette faktisk Hakka 2! De er vel eldgamle, er de ikke? Noen som kan bekrefte når disse sist ble produsert?

Uansett, bilen gikk som en drøm, ingen risting og meget komfortabel. Hurra!