Harrytur

Idag hadde jeg lovet Mafiaen en tur til Sverige. Oppsparte midler måtte brukes på lekebutikken. På vei til Sverige gjorde vi et lite stopp for å fore VolvoDyret. Det må gjøres, veldig ofte. Han er tørst må vite.

Nå er det sånn med Dyret at tankmåleren ikke virker lenger. Rimelig vanlig på litt eldre volvo'er har jeg skjønt. Men det er greit, jeg kjører på trippteller. Og så bruker jeg å regne ca en mil på en liter. Det er litt i overkant, men da kjører jeg hvertfall aldri tomt.

Så, stopp for å tanke, fyller fullt som vanlig, men etter 20 liter er det fullt. Uh? Hæ? Hva skjer ? Det burde være plass til mer, -mye- mer.

Det der med rullemotstand på dekk er ikke det som har opptatt meg mest, jeg mener....hvor mye er det å spare liksom ? en tier ? For meg som kjører bort 4k pr mnd så er ikke akkurat en tier spart eller tapt det som bekymrer meg mest.

Men jeg ble veldig stuss. Enten så har jeg en eller annen beundrer som har vært her ute om natta og fyllt på noen liter (not very likely) eller så har kanskje dette med lav rullemotstand faktisk noe å si.

Nå skal jeg notere meg mil og liter noen uker og regne ut forbruket. Det hadde ikke gjort noe om jeg sparte noen kr i drivstoff akkurat :)

 

Og til de som skulle lure, med min relativt aggresive kjørestil så ligger Dyret på 0.8 stort sett. Ikke lite, men hey, man kan ikke nekte den man elsker mat heller ;)