Her kommer vintern,den kalde fine tia!

Da er tiden kommet til at sommerdekkene skal av.Heldig som jeg er så har jeg fått æren av å teste nokian vinterdekk.Det trengtes fordi de dårlige billig dekkene jeg hadde måtte skiftes ut uansett pga av trafikksikkerheten.Så jeg gleder meg til å kjøre med kvalitetsdekk på vinterføre.Jeg har valgt å kjøre med piggfrie dekk for det har jeg alltid gjort.Synes det fungerer bra.Eneste jeg er litt i tvil om er at jeg har valgt litt for brede dekk. 225/55R16 som er orginal dimensjonen.Burde kanskje heller ha valgt 205 bredde?Hernede kjører man jo for det meste på saltede veier uansett så det går vel greit.Hadde jeg fortsatt bodd nordpå hvor det er stabilt kaldt og vi ofte kjører i mye snø hadde jeg nok valgt smalere dekk.Hernede kan det bli alt ifra grønn vinter til metervis med snø.Blir spennende å se hvilken vinter vi får i år.