Hvor ble det av vinteren

Nå er det ikke lenger noe særlig vinterføre her på østlandet med unntak av nattefrost og litt is på asfalten når det er kaldt før sola har kommet og varmet opp. Hadde en liten test av min bil mot en annen bil. Begge hadde pigg, men min var den som hadde nokian dekk. Bakke med speilholde og for å gjøre det ekstra morro. Kjøre opp uten fart i starten. Resultat ble at min dro seg opp med litt hjulspinn, men med grep og kom seg opp i reversj på første forsøk. Grunnen til at jeg valgte å  rygge var at jeg ville ha det lett ved utkjøring fra en utkjørsel etterpå samt at den andre var forhjulstrekk. Den andre starta på samme sted, men med dårligere resultat og sto dønn og spant.  Kom seg ikke opp i det hele tatt og det endte med at fører av denne måtte rygge ut på fast asfalt for å få fart til å komme seg opp. Litt artig å se han trøble hvor min hadde dratt seg opp og viser en forskjell på dekk og kjøretøy.

Ellers har det denne siste uken vært mer eller mindre "sommerføre", men man skal aldri skue hunden på hårene og man skal være forberedt på det verste. Er fortsatt is enkelte plasser der sola ikke har varmet opp.