I påvente av snø

Nå har jeg kjørt på omtrent all slags underlag med Hakkapeliitta 7. I Midt-Norge har det vært meget varierende værforhold, det som det har vært minst av er snø. Ellers har det variert fra -15 til +10

Når det er minus ti til femten grader med nedbør som melis på en rimet vei, er det mange som får problemer. Spesielt er det mange som får et ikke planlagt sporvalg ut av "design" rundkjøringer som er feildosert og belagt med brostein.

Det finnes mange som trenger en oppgradering på vinterdekk.

Har også et tilfelle utenfor vårt hjem hvor en nabo kom på "fire stive" etter at regnet hadde gjort veien til skøytebane, han fikk styrt inn på en plen hvor det står en sandkasse med strøsand og han måtte strø de siste 60 meterne ned til hovedveien. Før dette hadde vi vært ute å kjørt to turer,som forløp helt problemfritt.

Har også kjørt en del i regn hvor en treffer slaps oppe i høyden.

Du verden hvor godt disse dekkene takler disse forholdene som er beskrevet. Har også hatt passasjerer som lurte på om vi kjørte piggfritt fordi dekkene er utrolig støysvak. Dekkene er også meget retningsstabil på sporet vei.

Ærlig talt så har jeg aldri kjørt med vinterdekk som har vært så stabil på slike underlag

Jeg gleder meg til snøen faller nå i slutten av januar, for det pleier den i Midt-Norge. Det er slike forhold Hakkapeliitta er kjent for.