Ingen istid likevel..

Etter noen skikkelige gode gammeldagse vintere, har Sogn og Fjordane fått tilbake sine kjære milde og våte vintre. Ulempen er et forferdelig føre i lavlandet; oppturen er MYE snø i høyfjellet. Dekk i seg selv har aldri opptatt meg noe særlig, men de gangene jeg har hatt dårlige dekk så tenker man mye på det. Det forbauser meg hvor gode de piggfrie Hakka dekkene jeg nå kjører på er. Jeg har til gode å oppleve en eneste skummel situasjon, de slipper ikke med mindre jeg vil det og oppbremsingen føles utrolig trygg. Rett før jeg ble tat t opp som testfører så skulle jeg bestille dekk, og ble anbefalt Continental. Selger var rett og slett ikke fornøyd med Hakka sine dekk, selv om de forhandlet begge. Jeg skjønner ikke hva man ikke skal være fornøyd med.. Det er nå så. Det laver ned med snø i Sogn og Fjordane akkurat nå. Salt- og brøytebilene går for fulle mugger. Jeg har ennå til gode å få kjørte mine Hakka mye på solid vinterføre, med tettpakka snø/is i veibanen, uten salt og anna dækelskap. Hvordan er det med sjåfører fra innlandet; hvordan er deres erfaringer med piggfrie Hakka på snøføre?