Jammen fungerer Hakka-garantien bra :-)

I forrige uke hadde det vært mildt vær om dagen og frost om natten. Følgelig var det mange steder islag på veien. Islag og nysnø = glatt (null friksjon). Etter et bedre måltid på en restaurant skulle vi sette nesen hjemover. Da vi skulle kjøre fra P-plassen og ut på stikkveien ville ikke bilen helt følge sjåførens ønsker. Bilen skled på et tynt nysnølag som hadde kommet med den følge at venstre forhjul fikk et ublidt møte med en granitt fortauskant. Farten var ikke stor, men det var nok til å flerre av gummi på siden av dekket og lage et hakk i alu.felgen. Helgivis punkterte det ikke

Over helgen ringte jeg servicenummeret til Hakka-garanti og forklarte problemet. Jeg ble bedt om å kontakte nærmeste Vianor verksted. Det gjorde jeg og vi avtalte time for besiktigelse av skaden. Konklusjonen var at dekket måtte skiftes. To dager senere var det nytt oppmøte og dekket ble skiftet og hjul avbalansert uten kostnad. Snakk om service! :-)

Takk Nokian, for at dere har denne ordningen. Dette i seg selv er god nok grunn til å kjøpe Nokian dekk og "på kjøpet" får man ofte er en testvinner. Bare positive erfaringer så langt med Hakka R dekkene.

Nå kan påsken trygt starte med "nyskodd" bil..........

/KIM