Juhu !

Idag har jeg endelig fått tid til å hente pakken min fra Nokian. Pakker er gøy, og denne var full av praktiske & gøye ting.

Snøbørste var kjempefint å få, nå har jeg to, og det er svært praktisk når bilen er nedsnødd og snøbørsten ligger inni bilen. Nå kan det ligge en fast i gangen og en i bilen.   Nøkkelringen var veldig veldig über kul, og det regner jeg med at Gærningen også kommer til å synes. Mao, den får jeg nok ikke beholde. Han kommer nok til å ville ha den hengende på sekken sin, den var akkurat passe 'guttete' og med lys og greier. Men det er ok, en liten pris å betale for glad gutt :)    Tusen tusen takk :)

 

Jeg prøver forøvrig å være forberedt på det som måtte komme, derfor er en av høstsyslene min å fylle VolvoDyret med praktiske ting til vinteren. Hurtigkjettingene mine, piggdekk på boks og en sekk kattesand.  Ja, du kan smile du, men det er faktisk ting jeg normalt har brukt for å ta meg opp siste bakkene til det lille grønne huset i skogen.

Hurtigkjetting er faktisk ikke alltid 'hurtig', og jeg blir som regel både kald og våt før de er på, så de spares til det er helt håpløst. Piggdekk på boks, som forøvrig heter SnowGrip (fåglarna vet hvorfor, det burde hett IceGrip), har hjulpet meg en gang eller to hver vinter, men det jeg normalt har hatt mest bruk for er kattesanden. Helt standard kattesand kjøpt på dagligvareforretning, billigste type. Like bra som strøgrus, billigere....og har du katter som meg så får du uansett brukt det opp.

Idag har jeg brukt opp kattesanden. Og jeg har brukt den på det den skal brukes til. Lucifer & Labbe er meget fornøyde, og det er jeg og. :)

Bakkene hjem til det lille grønne huset i skogen har vært problemfrie i vinter. Ingen "ta rennafart" løsninger, ingen våte knær etter kjettingprosjekt, ingen klissete fingre etter piggdekkboksen...rett og slet ingen problemer.   Og det skal jeg si, det er verdt _mye_ når man har vært på farten i innpå tolv timer og har baksetet fullt av slitne unger, våte klær og vet man kommer hjem til veldig kaldt hus og egentlig er så sliten at man bare vil gå og legge seg selv.