Kaldt?? Ikke ennå vel :)

Ja det er vel litt kaldt! I alle fall så er det noen som forbereder seg på vinteren

Noen sikrer vedforsyningen og andre energiformer, vi vil jo gjerne ha det varmt. Store som små. Så i en nettavis om en liten mus som hadde slått seg til ro i midtkonsollen i en bil, og der var det jo trygt og godt, og ikke minst litt varm.

Jeg har har hatt besøk av en slik liten tass i motorrommet på bilen, sikker godt og varmt der. Hadde gjort seg brydd med å lage ett skikkelig flott bol. Jeg vet ikke når dette har blitt til, sannsynligvis når bilen stod parkert på Gardemoen.

Mitt verksted fjernet dette når jeg først hadde bilen inne og de gikk over den uten å finne skader. Som dere ser av bildet så hadde den slått seg til ro rundt tanken til bremsevæsken. De på på verkstedet, musefangeren på Opel, sa at det lå benrester der og mye annet rart.

Vi søker varme og trygghet alle sammen, men hos meg så velger jeg da hvem som skal få dette. Det er i alle fall ikke noen småkryå som kan gjøre skade

Kjør pent dere, og se om du har muserede i bilen :)