Klaaaaaar.....feeeeerdiiiig....snø..?

Da var runden på Vianor Kongsvinger unnagjort, og VolvoDyret er vinterskodd.  Jeg kom for tidlig til avtalen og krysset fingrene for at de kan starte på VolvoDyret med en gang. Det kunne de, og med det er de på god vei til å havne i kategorien "bilrelaterte Helter". De har kjeks, kaffe, lokalavisen og en søt hund...men klokka tikker og jeg må rekke Sfo, barnehagen og butikken. Omtrent når jeg begynner å vurdere å labbe inn på selve verkstedet for å se om de er mer opptatt med det nyeste Donaldbladet enn med dekkskiftet mitt så kommer en av de og erklærer at "den derre 740'n er ferdig".    Den derre 740'n ?  Hrmpf.

Vel hjemme tar jeg en nærmere titt på vidunderdekkene. Jeg kjenner at jeg blir litt usikker....det var da noen veldig små og puslete pigger da ?    Jeg sleper frem ett av de gamle piggdekkene og sammenligner. Joa, de nye dekkene har små puslete pigger i forhold til de gamle dekkene. Og de har gått to sesonger også. Hm. Mystisk.

Kjapp telefon til bror nr 1 og forklarer. Han flirer og minner meg på hva jeg har kjørt med. Ahh, stemmer jo det, *kremt*... jeg har jo tidligere hatt -virkelige- dekkhelter jeg. Det hadde jeg rent glemt.

Jaja, det er ikke størrelsen det kommer ann på har jeg hørt. Vi får se :)