Kurve/tåkelys

I mangel på kjøreerfaringer på snøføre med de nye Hakkapeliitta R, kan jeg benytte sjansen til å rette en pekefinger mot alle de som kjører med kurve/tåkelys på, sammen med nærlys, og spesielt når det er høstmørke og regnvåt veibane.

I går morges da jeg skulle på jobb - jeg har ni kilometer å kjøre til den jobben - var det slike forhold jeg nevnte over. Like før en slak venstresving møtte jeg en lastebil med nærlys og kurve/tåkelys. Jeg hadde ca. 80 km/t. Like før vi møttes, ble jeg plutselig klar over at jeg overhodet ikke så nok til å kunne ferdes trygt mot nevnte venstresving. Resultatet ble at jeg måtte trampe til på bremsen. Det gikk greit denne gangen, jeg er kjent på veien. Hvorfor ble det slik? Fordi lastebilen blendet meg med sine kurve/tåkelys.

Bare 600-700 meter lenger ned i veien kom det en personbil i mot meg med kurve/takelys og nærlys. Der er det også gatelys. Den blendet meg såpass at jeg satte på mine egne fjernlys (og et par mindre ekstralys) for å kunne se iallefall litt. Og hva dukket opp da? Jo, der gikk det en fotgjenger på min side. Han hadde riktignok en slags "refleksvest", men uten særlig refleks, men på grunn av motgående bil med kurve/tåkelys, hadde jeg overhodet ikke sett ham. Jeg måtte rett og slett kaste meg over mot venstre og motgående bil. Hastigheten var ca. 55 km/t.

Så derfor spør jeg; hvorfor i all verden må folk bruke kurve/tåkelys. De er der, på bilene, det er greit, men man må vel ikke på død og liv bruke de for det? Dessuten er de ikke tillatt å bruke sammen med nærlys. Jeg skjønner at folk kan gi blaffen i om det er lov, det koster bare femtenhundre kroner om du blir tatt. Det jeg ikke skjønner er hva disse som bruker slike lys tenker på. De møter vel likesinnede de også, så de ser hvordan de selv blir blendet. Likevel blir de brukt. Og en annen sak er at de har ikke et slik lysbilde at de er til hjelp for føreren, snarere tvert om. De lyser opp et område nærmest bilen, og gir dermed en negativ effekt. Det som kommer i veien like foran en bil, er ofte for sent å reagere på uansett.

Så derfor: tenk på din egen lysbruk og hvordan den kan være med å gjøre veien tryggere. Lover og regler som er fastsatt er der for en helt grunnleggende årsak: gjøre trafikken forutsigbar og tryggere for trafikantene.

Og hvis du møter en som setter på fjernlysene når du møter ham, så er det kanskje meg, og grunnen er at du selv blender meg med kurve/tåkelys. Jeg må også kunne se.

PS: de nye piggfrie dekkene ga ingen faresignaler ved noen av disse situasjonene :-)