Leketøysforretninger er.........


.....vanvittige sterke magneter for unge sinn. Hadde med barna på flere kjøpesenter igår kveld og absolutt ALLE hyller med leketøy skulle "inspiseres og vurderes"

En forretning vakte min beundring. Et hyllesystem var avsatt for smågaver.....hadde guttungen 30 kroner å bruke opp, så kunne han lete i en bestemt del. 40 kroner...ja da kunne han kikke i hyllene ved siden av..

Dette var et fint opplegg veldig ulikt opplevelsene det å kjøpe nye dekk kan være for enkelte tror jeg.

Sto i køen her om dagen for å betale omlegging av 4 nye HAKKA R2 SUV.

Det var høytrykk og forretningen hadde fullt opp. Flere kunder hadde valgets kval og køen til kassa bare vokste....sto å tenkte...hvilket budsjett hadde de? Hvilke egenskaper betydde mest?? Hvor mye var de villig til å legge på bordet for kvalitet??? Hva betyr egentlig "kvalitet" ????

Det var mere enn en kunde som ikke trivdes så godt med å måtte velge. Kan forstå de godt jeg. Det virket som de bestemte seg der og da uten helt å vær trygg på å velge rett! Kanskje var det lommeboka som styrte, eller var det noe annet?

De fikk alle gode kjøpsråd, men om kjøpe prosessen var helt optimal, det er jeg sannelig ikke sikker på.

Innrømmer at jeg er sjuk. Dekk og felg på biler er for meg som de av jentene med seriøs "skofetish". Allikevel er det å velge "rett" dekk vanskelig. Om det er utfordrende for meg med skikkelig dilla, hvordan er det da for "hvermannsen"? Ikke så greit tror jeg...

Kan det å kjøpe dekk gjøres annerledes?