Lenge siden sist

Nå er det jo lenge siden jeg har vært her inne. Har ordnet meg med bil siden sist og kjører nå primært en Saab 9-5 2.0T Vector. På denne tenker jeg neste sommer/vinter å anskaffe dekk fra Nokian. Usikker hva jeg skal velge da jeg vipper mellom R2 og Hakka 8 på vinter og på sommer så vurderer jeg Black. Uansett hva jeg havner på tror jeg nok at jeg blir fornøyd. Per dags dato står det ett par Nordmann 4 dekk på bilen som følgte med den. Nå i 14 dagers tid blir det å kjøre en SUV med Hakka R SUV. De har jo litt fartstid på vegen så det kan bli artig å se hvordan de er.

En ting som er like fasinerende er hvordan nordmenn klarer å glemme hvordan de skal kjøre på vinterføre i løpet av en sommer. Slår vist aldri feil det. Og må si at det saltes for mye. Her hvor jeg bor så har jeg opplevd at det har blitt saltet i 5 varmegrader og tørr asfalt hvor saltet har forsvunnet med regnet.