Liten introduksjon

Heisann

Jeg heter Marius Eldor Børseth og jeg er dekktester for Nokian
Jeg jobber som IT-Teknikker/lærling i sarpsborg, jeg er over middels interessert i bil. Jeg har også interesse av musikk og litteratur.

Jeg bor i Våler i østfold, et lite gudsforlatt sed som har sitt befinnende ca 2 mil uten for Moss by. I Våler finnes det ingen gode asfalterte veier, lite med autovern og noe svinger og hellinger som kan få petter solberg til å gråte. Selv om den lille bygda kan virke koselig og trivelig, så er det litt som en ulv i fåreklær. Det er en dødsfelle litt senere på året

Jeg kjører en finfin hvit 94 mod Mercedes Benz 250D med sliten automatkasse som lever sitt eget liv. Noe som du kan tro er veldig morsomt når glattisen smyger seg inn over natta og man er litt stressa på vei til jobb.

Men nok om meg
Jeg får altså tilsendt 4 stk Nokian Hakkapeliitta Ri størrelse 205/55/16 til å sette på de finfine 16'' Felgene mine. Noe som blir kjempespennende, ettersom jeg har aldri eid piggfrie vinterdekk og aldri hatt råd til å kjøpe nye dekk før.  Nokian sender dekkene til vianor i Moss, så jeg gleder meg til at jeg får melding om at jeg kan kjøre bort å få dem montert.

Men med en gang de er montert er det ut å sjekke bremselengde, komfort og manøvrering på de glatte landeveiene ut i indre østfold.
Da blir det også filming med "dashcam" og ut å ta bilder

 

Det blir Knall :)