Midtrabatt til besvær

I dag har det vært noe glatt. Nedi sporene, iallefall. Men som sedvanlig merker jeg at så snart jeg legger hjulene oppå snøen mellom sporene så har jeg alt det festet jeg kan ønske meg. Dagens skuffelse var da jeg skled rett frem i en rundkjøring nede i Drammen.

Oppe hos oss ble aldri veien bygd ferdig, sånn at det som egentlig skulle vært et veikryss ble istedet en 90 grader sving på veien med en midtrabatt i. Denne midtrabatten har jeg et spesielt forhold til. De første par årene vi bodde her hadde jeg stadig moro av å observere friske spor tvers over midtrabatten hver gang føret på veien endret seg. I fjor derimot var "skuffende", da skjedde dette ganske sjelden.

Men i dag kunne jeg på ny observere friske spor tvers over midtrabatten. Akkurat der anbefaler jeg Nokian å sette opp en stor og fin reklameposter for Hakkapeliitta vinter-dekk!