Minner fra vinteren

Etter noen små PC problemer ble dette i orden etter en stund, så nå kan jeg fortelle en liten vinter historie fra helgen før påske. Vi var på tur til hytta sent om kvelden. Det var blitt mørkt, men vi la merke til noen "ukjente" spor i snøen. Påfølgende morgen så vi ut igjennom vinduet og oppdaget flere ukjente spor. Da vi undersøkte litt nærmere viste det seg å være harespor (sikkert Påsekharen på rekognosering), og i tillegg var det etter nøye studering av fagfolk, spor etter Hakkapeliitta, nærmere bestemt Hakkapeliitta7:).


At kjøretøyet kom fram på denne ubrøytete veien til hytta må kun skyldes at Audi A3 er godt egnet til brøyting fordi den er så lav og var godt skodd med Hakkapeliitta.
Selve kjøreturen på hovedveien var også ganske spennende. Veien som hadde tint på dagen og vekselvis var snøflekket med bare asfaltfelt som hadde en tynn ishinne, gjorde at en måtte skjerpe kjøring litt. Var glad for å ha pigger i dekkene.


Nå er snart denne vintersesongen historie og en annen sesong med Nokian Tyres starter. Bar og isfri grov asfalt, med dype spor som er oppfylt av regnvann er snart klar for en sesong med skreddersydde dekk for disse forhold.