Nå er de endelig på plass

Hei, her er mitt første innlegg....

Etter hyggelig kommunikasjon men Nokia sentralt ble de nye dekkene levert til Vianor i nærområdet. Dekkomlegging ble avtalt, og utført på en meget grei måte og til en hyggelig pris :-)
Første inntrykk var at det ble noe mindre dekkstøy enn med sommerdekkene - kanskje ikke så rart med mykere gummi og større profil på vinterdekkene.

Selv om søen uteblir i mitt nærområde for tiden, har jeg allikevel fått testet dekkene ved et par anledninger på veien til hytta. Første tur var litt av en opplevelse, da tre biler hadde kjørt av veien den siste kilometeren opp til hytta. Bilen gravde seg bokstavelig frem opp kneikene helt opp uten problemer. Mao. fikk jeg bekreftet det jeg egentlig visste, at Noian dekkene er ypperlige på skikkelig snøføre. Etter en del bremse og akseleresjonstesting på isete føre ble jeg overrasket over hvor godt grep de også hadde på is.

Så langt har dekkene vært en fryd å kjøre med. Dette lover bra for fortsettelsen når vinteren endelig kommer for fullt. Håper det ikke blir lenge til....... :-)

/KIM