Nå vil mine Hakkapeliitta R2 ha SNØ!

Kom mai du skjønne milde...eller var det desember? Én ting er i alle fall sikkert: Hvis Nokian tror at de kommer til å få mange testførervintererfaringer med Hakkapeliitta R2 fra meg i år, så kommer de til å bli skuffet, for dette ser ut til å bli en særdeles mild vinter...så langt.

På bar asfalt så fungerer dekkene utmerket, men det var vel egentlig ikke det som var meningen, at det var DER de skulle testes. Litt småglatt og isete har det jo vært her og der, spesielt om morgenen og der har jeg har fått testet dekkene litt i alle fall: i boligfeltet der jeg bor, for å bremse opp for andre som kommer fra høyre, eller bremse opp for andre som ikke bremser for meg som kommer fra høyre. Nå ja, fra 30-40km/t klarer vel de fleste dekk å bremse opp helt fint, og er neppe den ultimate testen for Hakkapeliitta R2.

Nei, den ultimate testen kommer først på hardpakket snø, ruglete is og 40cm ubrøytet løssnø. Akkurat det er det jeg lengter etter nå. Værvarselet for helga ser jo ørlitegrann lovende ut. Det er lov å håpe...