Nesten i grøfta med følge!

Siste arbeidsdag i romjula dro jeg sent hjem fra jobb 23-tida. Jeg merka at det hadde blitt kaldere og fryst på litt rundt jobben. Men når jeg kom ut på veien så det ut som om de hadde saltet, siden veibanen var våt. Ikke la synet bedra sier jeg bare. Bremset ned for å ta til venstre i neste kryss. Det barket rett frem og ABS`n slo som besatt. Det gikk rett frem. Fikk ikke stoppet eller svingt før jeg kom ut i grusen i grøftekanten på andre siden av veien. Det som var skremmende med hendelsen er ikke at jeg kunne fått noen riper i lakken, men at det gikk en gjeng på 8-10 stk som skulle krysse veien jeg kom fra. Hadde de vært noen sekunder tidligere ute hadde de sluppet å jobbet nattevakt den kvelden.

Mon tro om det hadde hjulpet med piggdekk i en sånn situasjon? Må nok prøve det neste gang jeg skal bytte dekk.

Godt Nytt år forresten :)