Noen passer på

Her sist torsdag kom jeg sent hjem fra Oslo-opphold, og hadde bilen parkert på Værnes - eller Hell International, som jeg kaller flyplassen. Det hadde snødd en del siden sist jeg var hjemme, og tilfartsveien til E6 var full av snøslaps - antagelig syns noen det er enklere å kjøre på med salt enn å brøyte. I det jeg kom inn i den slake s-kurven som fører inn på hovedveien ble det klart at her var det slippery slopes og at farten kanskje var bittelitt optimistisk ift forholdene, men jeg lot det stå til. Bilen er imidlertid utstyrt med ESP og ABS og hva det nå heter for noe alt sammen, og disse grep i kompaniskap inn i den tro at sjåføren ikke helt hadde peiling på vinterføre. Den kontrollerte skrensen jeg så for meg gjennom svingen ble effektivt overkontrollert. Kanskje like greit?

http://paeliassen.no