Nokian har ingen høy stjerne her i gården

Sånn bare for moro skyld fant jeg ut at jeg ville telle opp hvor mange biler i garasjeanlegget mitt som hadde Nokian dekk, og det var neimen ikke mange, gitt. Nesten litt nedslående. Av 41 biler/dekksett var det kun 6 med Nokian, og hele 19 med ulike merker av ymse slag og noen jeg aldri hadde hørt om:

10 Continental
6 Nokian
4 Michelin
2 Bridgestone
19 andre merker (Barum, BF Goodrich, Cooper, Daytona, Dunlop, Fortuna, Gislaved, Goodyear, Intensa, Kumho, Matador, Minerva, Nordman, Sailun, Semperit, Sportiva, Toyo, Triangle og Yokohama).

Jeg har i min opptelling ikke skilt mellom sommerdekk og vinterdekk, for noen har fortsatt piggfrie dekk på og noen steder henger det vinterdekk på veggen mens bilen på den tilhørende garasjeplassen har sommerdekk, eller omvendt; jeg har bare telt rubbel og bit av dekk jeg kom over.

Strengt tatt så er vel Nordman (som jeg har talt som "andre" dekk) også et Nokian dekk, men med tidligere års mønster fra Hakkepeliitta, så jeg burde kanskje telt det med som Nokian? Det hjelper uansett lite på statistikken, for Continental topper suverent, og det var ikke så rent få dekksett i "Dekkmann"-poser i garasjen her.

Saken er opplagt: Nokian trenger mer markedsføring her i gården. Kanskje på tide å sette på "Test Driver"-klistremerket mitt? Litt profilering kan nok ikke skade; det hjelper så lite med bloggen hvis man ikke har bilen å vise frem også.

Så nå kjører også jeg rundt med klistremerket. Men ærlig talt synes jeg det er litt lite. Jeg kunne tenkt meg ett som dekker hele bakruta og som bilene bak meg faktisk kan lese på litt avstand. Det vi har fått blir liksom litt for puslete, synes nå jeg da.

En annen ting også...mine Nokian vinterdekk ligger forsåvidt også i en Dekkmann-pose, huffda. Tror jeg må innom Vianor og spørre om de har Nokian poser.

Hvordan ser det ut hos dere andre? Er det mye Nokian i nabolaget eller er dere de eneste?