Norges billigste fuel?

Nokian Hakka Green har lav rullemotstand, det har jeg sjekket, noe som betyr at jeg sparer drivstoff, og enda mer sparer jeg om jeg fyller billig drivstoff. I går var det mandag, dagen da det alltid er billigst å fylle tanken. Spesielt billig er det her i Arendal, byen som faktisk sies å ha Norgste billigste drivstoff.

Faktisk så var ikke dette den laveste prisen jeg kom over. Uno-X i Strømsbukrysset solgte diesel for 12,19 kroner og Statoil-stasjonen på Harebakken like ved E18 solgte diesel for 12,28 kroner. 

Hvis jeg i tillegg trekker fra jeg de 30 ørene i rabatt jeg har på Statoilkortet blir jo det en særdeles hyggelig pris.Like etter lunsj var dieselen tilbake på 14,14 kroner, altså nesten to kroner dyrere. 

Så mitt tips til deg som ferdes på disse kanter mandags eller torsdags morgen: Fyll drivstoff i Arendal. Garantert billig.