Ny outfit !

Ja, det måtte jo komme, et skikkelig rosablogg innlegg.

Her er da VolvoDyrets nye outfit.

Forørvig også litt ubetalt barnearbeid.

Vi var da altså på Vianor Kongsvinger på lørdag og fikk lagt om. Egentlig hadde jeg tenkt å legge de nye Hakka Green dekkene på vinterdekk felgene mine, all den tid jeg bare har ett sett hele felger, men bror type Ung & Kjekk ringte og sa jeg bare kunne hente felger hos ham. Så, Gærningen, Blondie og jeg dro ned og fant felger som matcher VolvoDyret ! Yay, kan det bli mer rosa lizm, felger som matcher bilen i farge !

Vi fikk litt ventetid på Vianor ettersom han som hadde time før oss dukket opp litt sent. I utgangspunktet er det ikke problematisk på en frilørdag, men når man har med seg to små så er det også begrenset tålmodighet. Som godt er har jeg to svært veloppdragne barn som aldri maser og bare sitter pent som tente lys og kun snakker når snakket til og som klarer å vente i ro i nærmest  evigheter. Eller, det er egentlig en løgn, de er som barn flest, men de oppførte seg rimelig greit fordi jeg (som den übersmarte mor jeg er) hadde lovet is til de som ikke maste.

Men sommerdekkene kom seg tilslutt på, og idag har vi testkjørt en liten tur til Sverige. Og hva kan man egentlig si da...de ruller, fremover. Og bakover forsåvidt, skulle jeg ønske å rygge. Støynivået i bilen har kanskje sunket en grad eller to, men det er vanskelig å si noe om all den tid det synges høyt og sjarmerende fra baksetet. Gjerne to forskjellige sanger samtidig.

Det er bare en ting jeg er litt usikker på, men det skal jeg lufte litt for den Unge Kjekke Broren før jeg skylder på dekkene.

Og for å ha sagt det, jeg er veldig glad for å få lov til å være med og teste dekk i sommer også :)