Ny vinter på gang?

I trivelige trøndelag vi hatt noen dager med sol og tørr asfalt. I skrivende stund har værguden(e) imidlertid hørt på oss vinterdekktestere og skrudd på "vinterbryteren igjen". Ikke alle er like fornøyde med det, men mars er en vintermåned og jeg har fortsatt tilgode å oppleve problemer på grunn av mangelfullt veigrep på mine to biler med Nokian vinterdekk (testbilen + "bil nr. 2"). Så kom igjen kong vinter ......... jeg er klar :-).

Men når det er sagt legger jeg ikke skjul på at jeg også ser fram til å finne fram sommerdekkene og ..jada Nokian der også selvfølgelig. "Testbilen" sine sommerdekk er Hakka Z og sommerhjulene til "bil nr. 2" (som jeg kjøpte i desember 2011 og dermed ikke kan lastes for sommerdekkene som fulgte med den......) skal få nye Hakka Z før "sesongstart". Så da har jeg vel ymtet godt nok frampå til at "noen" får lyst til å gi meg et bra tilbud på sommergummi......:-)