Om førerkort og avbalansering.

Jepp, jeg nevnte det såvidt i en tidligere post, at det var noe mystisk  med de nye dekkene mine og at jeg hadde en mistanke om hva det kunne være. Dvs, dekkene er ikke problemet, men avbalanseringen er. Bare såvidt over 90 km/t  og så får jeg en skjelving på rattet.

Og nå som sommeren er her så klør det etter å skru opp musikken og rulle ned vinduet og bare gi på. Men det lar seg dårlig gjøre å gi på noe særlig mer enn fartsgrensen nå, det er helt klart. Noe som egentlig er veldig praktisk, på denne måten tenker jeg at jeg muligens beholder førerkortet lengre :D

 

Så. Jeg tenker jeg lar det være sånn jeg, en slags innebygget fartspåminnelse. Det er jo så lett å bli fartsblind og plutselig befinne seg i vannvittige hastigheter uten egentlig å ha ment det ;)