Om klimaendringene......

....er varige og/eller menneskeskapte er nok ikke det største spørsmålet for meg.

Allikevel så forundres jeg jo over hvordan denne høsten og tildlige vinter har forløpt seg.

HAR TIL DAGS DATO IKKE KJØRT PÅ SNØ!!

Greia mi er jo at jeg skulle kjøre en stund på fjorårets dekkoppsett, for så å switche til Hakka R2 SUV når kjøre inntrykkene fra kulde/snø/is var skikkelig på plass.

Vintersesongen som jeg hadde tenkt uteblir inntil videre!!

Det jeg sitter igjen med er kjøreopplevelser fra asfalt som er tørr, våt og saltbestrødd. Har også kjørt mye med tung tilhenger de siste ukene...

Refleksjonen rundt dekkene nå kretser rundt støy eller mangel på det samme. Viktig har også vært å kunne gå inn i svingkombinasjoner med trygghet. Det siste jeg vil oppleve med ekvipasje opp i mot fem tonn er plutselige endringer. Ønsker at dekkene skal holde grep slik at det ikke blir understyring. Samtidig ønsker jeg å holde oppe farten siden det å aksellere er smått en tålmodighetsprøve med mye på slep.

So far, so good. Har ikke hatt noe å utsette på opplevelsene nå- Er veldig spent på hvilke forskjeller jeg kjenner med R2 SUV.

Hvor lenge klarer jeg å vente? Kommer vinteren snart??

P.S. Hadde besøk av brønnborer firma igår...." Dette har vært en fantastisk høst for oss. Stor pågang og itt'no tæle.....GENNNIALT!!"