På tide å tenke vinterdekk?

Huff og huff...is på bilen i morges. Jaja, det betyr vel at det snart er på tide å tenke vinterdekk, og hvorfor ikke like godt med én gang? Frost på bilen nå betyr at det ikke er lenge til det er frost på bakken (les: vegen) neste gang.

 

Som sagt, så gjort. En liten halvtimes arbeid og så er bilen klar for vinteren. Kanskje litt i tidligste laget for noen, men for meg er det helt riktig. Jeg er ofte ute og kjører grytidlig om morgenen, og da er det gjerne kaldt og fare for frost.

 

Etter 15000km så fortjener Hakka Green dekkene mine å hvile litt. Jeg byttet foran og bak ved 8500km, og nå er alle pent og pyntelig slitt ned til 5mm. Da holder de nok en sesong til...såvidt.

 

Foreløpig er det ikke Nokian sine vintersko jeg kjører rundt med. Bilen ble kjøpt brukt i vår og da fulgte det med et sett relativt nye men dog litt slitte ContiVikingContact 5, så de skal jeg kjøre med til vinteren setter inn for alvor, for da er det Nokia som skal på. Så får jeg  samtidig kjent litt på den forskjellen og.