Påskesmelt og nytt bilkjøp!

Jeg er så utrolig lei snø, is og kulde. Takk og pris for gode dekk sier jeg, for i år har den isen virkelig holdt ut lenge. Nå ser det endelig ut som om det skal smelte vekk, men enn så lenge får piggdekkene sitte på en stund til.

Neste vinter kommer det til å bli enda et sett med nokian dekk for min del. Slo til og kjøpte en 07-modell Ssangyong Actyon Sport i går, og de stakkars nokian vinterdekkene som sitter på der har ikke stort igjen med pigger å skryte av. Jeg tar først over bilen om ett par uker så da har vel mesteparten av isen sluppet. Vi skal beholde passaten, for samboeren og jeg er avhengig av å ha hver vår bil til jobb. Blir spennede å se om jeg vil gå for Nokian Hakkapeliitta 8, og hvordan de vil være i forhold til Hakkapeliitta 7 som nå sitter på passaten.
Ønsker alle en god påske!
Kjør pent =)