Puddersnø og underkjølt regn

I går våknet jeg til et absolutt fantastisk syn, snø. Snø overalt!

Det ser ut som at våler fikk et akutt anfall av kuldegrader og gjort om alt det fæle regnet om til nydelig hvit og ren snø som har lagt seg over alt. Vinteren er her sa jeg lavt til meg selv før jeg gikk ned til den brutalt kalde stua. Jeg kunne sverge på at det nesten burde vært ulovlig å våkne til et så kaldt hus.

Jeg fikk på meg frakken og gikk ut til bilen for å komme meg på jobb, standard prosedyre for vanlige ukedager. Men før jeg fikk tenke meg godt om så forsvant benene mine under meg og jeg falt som en sekk med poteter mot bakken. Det viste seg å være glattis under all snøen.

"Å ja, det kommer til å bli en sånn dag ja." Tenkte jeg imens jeg flakset rundt og prøvde å komme meg på bena igjen

Men i det minste så har jeg iallefall nye vinterdekk, noe som jeg kom til å bli kjempeglad for når jeg fant ut at isen ikke bare hadde lagt seg på et tilfeldig sted ved siden av bilen min. Men over all asfalten på hele feltet.

Jeg sverger at hele bygda så ut som de deltok på rudskogen den morgenen, biler fløy frem og tilbake, bak fram og ut til sidene i forsøk på å komme seg vekk fra glattisen. For mange var det sikkert skikkelig ubehagelig, men jeg storkoste meg. Hvis jeg kjørte forsiktig så hadde jeg full kontroll, til og med når jeg kom litt fort ut i svingende.

Jeg må si at dekkene jeg har fått for å teste klarte seg ganske bra altså, jeg kom meg faktisk til jobb i live den morgenen.