R på is - Nokian's beste piggfrie dekk

Hei alle sammen,

Mitt navn er Mazhar og jeg er også en av de utvalgte testførere i årets program. Gift og 2 barnspappa fra Rælingen kommune i Akershus fylke.

Snakket forleden med naboen om vår lokale bakke "longsdalen":
http://www.strava.com/segments/longsdalen-1998049Jeg nevnte at jeg er superfornøyd med mine nye vintersko (piggfrie Nokian Hakkapeliitta R). Longsdalen er den bratteste bakken i området (alt er relativt - men denne kan være meget farlig både nedover og oppover på vinterstid, spesielt når man møter en trafikkert hovedvei på nedsiden eller begynner å skli bakover).

Med quattro og piggdekk er man sikker (naboens bil) spesielt oppover? Alt er avhengig av sjåfør (erfaringer) og dekk mener jeg (og i verste fall litt flaks), men det er klart at på is så har pigg fortsatt et fortrinn selv om det er lenge siden jeg kjørte med pigg... men utviklingen går i riktig retning med stadig bedre piggfrie dekk (og noe som er bedre for miljøet også).

Mvh

Mazhar