Rapport fra et vinterkaldt Vestfold.

Nå har vinteren lagt sitt hvite teppe her i Vestfold og vi har fått en 6-7 kuldegrader. Det har med andre ord vært en periode med godt og stabilt vintervær. Jeg har fått erfaringer med mine piggfrie dekk på vinterføre med minusgrader og det har vært en fornøyelse, ingen store problemer å rapportere faktisk. Jeg har nå kjørt rett i underkant av 8000 kilometer med dekkene som jeg fikk helt i starten av november og i all hovedsak på våte eller tørre veier, det har vært lite snøkjøring. Jeg håper dette nå endrer seg og hvis ikke så er jeg klar for en langhelg på Lillehammer første helga i Mars og da skal jeg greie å finne noen snørike veier:) Skal forresten teste ut noe av det jeg fikk i overraskelsespakka fra Nokian, skal måle mønsterdybden på dekkene, ikke at de er utslitt ennå men de har jo rullet noen kilometer så det kunne være litt artig å se om de er blitt nevneverdig slitt.

En fortsatt fin torsdag til alle dere testkjørerkolleger, "keep up the good work", mye bra innspill!