Regn og blåst!

Dagens førerapport går i all hovedsak ut på to ting: Mye vind og mye regn. Vi hadde et innslag av vinter i forrige uke og da var jo håpet at nå, endelig, skulle man få testa litt ordentlig vinterføre. Men neida, her er vi tilbake i det gamle vante, regn og plussgrader har overtatt vinterens rolle foreløpig og hvit jul kan vi visst se langt etter i år. Ikke det at det plager meg veldig, er egentlig glad for å slippe snømåking og strøing dag etter dag. Men kjenner at det gjør noe med julefølelsen når snøen uteblir, men det er fortsatt noen dager til nissen dukker opp og mulighetene for snø er jo tilstede. Når det gjelder mine Hakka R dekk er det ihvertfall en ting som er sikkert, de gjør jobben på våte og småglatte veier, jeg merker stor forskjell fra vinterdekkene som ble levert med bilen ifjor vinter og det til det positive for Nokian dekkene. Opplever mye mindre støy, hovedsaklig i høyere hastigheter enn 60 km/t +. Drivstoff forbruket er også lavere enn med store sommerdekk jeg har og for meg oppleves det som dekkene ruller lett, uten at jeg kan bevise det.