Så er vi på tur

Så har vi da vært på veien noen dager. Det har fungert dårlig med internettforbindelse så det har ikke blitt den oppdateringen  underveis som jeg håpet på. Det har vært en fin tur så langt. Jeg har ikke  registrert noen trafikkulykker på veien. Men i dag kunne det gått galt under en  forbikjøring av en nederlandsk turistbuss opplevde jeg to ganger at denne buss  sjåføren tydeligvis ikke likte å bli forbikjørt. Først gang såla han seg bare ut da jeg startet forbikjøringen, dette medførte ingen fare men han sperret da veien slik at det da ikke var mulig. Neste gang jeg gjordet et forsøk da la han bussen over i kjørefeltet jeg befant meg i og dette kunne virkelig gått ille. Det er ikke gått å forstå hva som er i hode på slike personer. De sitter og har ansvar for de som er i bussen.  Nå gikk det bra.

Jeg har ved en tidligere anledning tatt opp dette med synlig  politi etter veiene. Jeg skal nevne det igjen. Vi startet på turen vår lørdag den 23. På disse dagene gar jeg sett politiet i uniformert bil på følgende  måte: To stk biler i Østerdalen ved Alvdal, en politibil parkert utenfor  politihuset i Narvik og en parkert utenfor politihuset i Svolvær og to  kontroller på vei til Å i Lofoten.  Skulle ønske det hadde vært mer av de synlige. Nå skal turen gå inn i Finland og hvis  været holder seg kan det bli en fin tur. :)

Beklageligvis får jeg ikke lastet opp bilder da det er for store.