Sånn passe dekknerd

Jeg har blitt litt rar av å være testfører ... nåja, kanskje ikke "rar", men jeg har endret meg, til det bedre får jeg håpe, men les selv og og døm:

... jeg har blitt veldig opptatt av alt som har med dekk å gjøre og leser det jeg kommer over av testresultater, særlig de dekkene jeg selv har på bilen og sammenligner de ulike dekkene på en helt annen måte enn før.

... jeg legger veldig mye mer merke til hvordan bilen (dekkene) oppfører seg på ulike underlag, i ulike svinger, på våt veg, på tørr veg, på grus, på asfalt, i fart, i det hele tatt.

... jeg har blitt veldig opptatt av å se på dekkene på andre biler og kaster alltid et blikk på dekkene til bilen ved siden av på parkeringsplassen og ellers rundt omkring, og her er det mye rart å se, når sant skal sies.

Men det er ikke bare dekkene jeg tenker mye mer på enn før.

... jeg har også blitt mer opptatt av selve bilen og det å holde den vedlike - gode dekk er jo bare en av mange faktorer som bidrar til trygg og sikker kjøring - og er nok mye mer på verkstedet for å ordne det ene og det andre som jeg ellers ville ventet med eller latt være å gjøre.

... jeg har også blitt veldig opptatt av hvordan andre og jeg selv oppfører meg i trafikken, og jeg har nok blitt litt mer hensynsfull og smidig.

... jeg har med andre ord blitt en helt annen sjåfør og bileier.