Forfatter Jan Husdal
Bil: Skoda Fabia ( 2012 - 2020) - Peugeot 2008 (2020 - ?)
Dekk: Hakka R - Hakka R2 - Hakka R3 - Hakka Green - Hakka Green 2
Sted: Arendal

Siste reis...

Vinteren på Sørlandet har vært særdeles mild denne gangen, og når jeg ikke byttet til nye Hakkapeliitta R3 før i midten av mars har det ikke vært mange vintererfaringer å skrive om. Kommer det flere? Jeg tror ikke det. Rett nok vet jeg at våren på Sørlandet kan få plutselige kuldeanfall og at det ikke er uvanlig med et kortvarig og ofte kraftig snøfall i mai, men det er kanskje å dra det litt langt å la vinterdekkene sitte på i noen uker til i håp om at jeg skal få oppleve testkjørerforhold på veiene.  En siste dagstur til hytta ble det denne uken, men heller ikke der var det ikke snø å finne.

Nok er nok, tenkte jeg i dag. Som sagt, så gjort, så i dag var det tid for bilvask og dekkskifte. Med knappe 1000km på gummien er det ikke mye slitasje å se. I praksis så godt som ingen. Det er bra, for jeg har hatt langt dårligere erfaringer med Hakkapeliitta R tidligere

Tid for vask og polering ble det også. Den observante leser vil kanskje legge merke til at det ikkee r Nokian sommerdekk på bilen. Det er sant. Ikke ennå, men de kommer. Jeg vet bare ikke hvilke ennå: Black, Blue eller gode gamle Green? Vi får se. Etter påske vet jeg sikkert mer.