Siste tur med Hakka R

Som jeg fortalte om i forrige innlegg, så har jeg solgt bilen min, og i dag ble den levert til den nye eieren, mens jeg fortsatt venter på nybruktbilen min, men det er bare noen dager til, så det skal nok gå bra, selv om det blir litt mer kronglete å komme seg til og fra jobb, butikk, barnehage osv.

Jeg har blitt ganske glad i bilen min, for den var egentlig veldig bra å kjøre med, selv om det ikke var en råtass akkurat. Enda bedre å kjøre med ble den selvfølgelig når jeg fikk satt på Hakka Green på sommerfelgene og Hakka R på vinterfelgene.

Jeg kan i alle fall med hånden på hjertet si at det har vært situasjoner der jeg kan takke dekkene for at jeg har holdt meg på vegen og ikke havnet utenfor, så jeg kommer nok til å fortsette med Hakka, ganske sikkert.

På nybruktbilen følger det nemlig med dekk som av det kjente merket som begynner på C, men de skal jeg nok bytte ut ganske snart, slik at jeg kan fortsette å fortelle om mine dekkopplevelser på forumet her.

Vi snakkes!