Skodd for vinteren?

Er DU skodd for vinteren? JEG er nå. Kanskje litt for tidlig, men heller føre var enn etter snar eller hva det nå heter.

Mandag som var viste gradestokken min pluss 3 om morgenen og da fant jeg ut at dte kunne være like greit å skifte. En rask tur innom Vianor Arendal for timebestilling på vei til jobben, og 15minutter etter at jeg kom til timen min litt senere på dagen var bilen klar for å møte vinteren. Takk til Vianor Arendal for rask og hyggelig service!

I år som i fjor er det Hakkapeliitta R2 som står på bilen, og det skal bli spennende å se om 6mm etter 18000km i forrige sesong blir til 4mm etter årets sesong, som helt sikkert ikke blir like lang i kilometer ihvertfall, tror jeg da. Det er i alle fall ikke planlagt like mye kjøring, men med den jobben jeg har er akkurat det ganske så uberegnelig.