Skremmende lite sne for hjula mine!!!!

Hei igjen. Etter å ha satt på vinterhjulene igjen, har ikke de vært så nødvendige å ha på da det ikke har vært mye sne her i sør. Kom til å tenke på om det var på tide å bytte til sommerdekk igjen?, men DA kom sneen, virkelig!!!!! På tre døgn kom det ikke mindre enn nærmere 50 cm!!! Vurderte å kjøpe snøscooter men så lenge det er Nokian som bilen min er skodd med, ja da har man det greit som det er da :). Ikke bare takler dekkene mengder med sne i lav hastighet med tanke på fremkommelighet, men også veldig presise mtp styring og brems. Når smilet kommer på sånn helt av seg selv når en kjører på motorvei i høye hastigheter og møter slaps og vannansamlinger som bilen bare skyter seg rett gjennom som en pil, ja da er i hvertfall JEG trygg på at det er riktig merke dekk som sitter på min bil, fruen får meg trygt hjem HVER eneste gang :)