Skryt til Vianor Arendal

I dag morges var jeg en snartur innom Vianor Arendal for å fortelle om dekkslitasjen min. Jeg var jo der etter 1000km for å registrere mønsterdybde og kilometerstand, som jeg skrev i kommentaren til mitt innlegg etter 1000km med Hakka Green, og jeg hadde jo forventet at jeg måtte dit igjen etter 2000km for å få nye dekk, på grunn av den vanvittige slitasjen, men heldigvis så ventet jeg med det.

Det viste det jo at det ikke var dekkene, men vårasfalten sin skyld at dekkene ble slitt så altfor fort, noe dere kan lese om i kommentaren til innlegget etter 3000km med Hakka Green. De siste 2000km har dekksltasjen nemlig så godt som stått stille, og jeg kan ikke annet enn være fornøyd med mine Hakka Green etter 5000km. Og det tenkte jeg at jeg ville innom og fortelle om. Dessuten ville jeg bytte dekkene foran og bak, siden dekkene framme nå er i underkant av 6mm, mens de bak er i underkant av 7mm, slik at jeg kan få til en jevn slitasje.

Daglig leder i Vianor Arendal var vennligheten selv, og syntes forklaringen om dekkslitasjen nok kunne stemme, særlig nå som de siste 3000km ikke har vist noe sliasje whatsoever. Bytting av dekk var gjort i løpet av 5 minutter, så her var det service med én gang, og jeg ikke nesten ikke tid til å skryte av dekkene mine.

Alle jeg i min korte tid i Arendal har truffet på hos Vianor her har forresten alltid vært kjempehyggelige, så her skal daglig leder ha litt skryt for å ha satt sammen et godt team.

 Jeg kjøper gjerne flere dekk her, bare så det er sagt.