Smyger seg sakte inn

For litt tilbake siden så skrev jeg at vinteren har sluppet seg løs på våler og omegn. Det viser seg tydeligvis å være feil. Istedet for snø så har vi en slags syk blanding av vinter og vår. Snø,is,masse regn og overskyet vær er meldt i horisonten i 3 uker til.
Av og til kryper frosten inn over natten.

Veien fryser om natta, så for å tine opp igjen med morgenregnet. Resultatet er våt glattis som er umulig å oppdage før du ligger sidelengs langs grøfta.

Men før eller siden må dette slutte, jeg har selv merket det på veiene og på bilen. Vinteren er på vei, den tar bare noen kaffepauser langs nordre deler av landet før den havner i østfolds pærle.
Hvisse branner i motorrom pga elektriske feil, og horn som henger seg opp om morgenen. Folk som blir stoppet av politiet fordi de ikke tok seg god nok tid til å skrape vekk isen fra rutene og motorbrøl fra folk som legger bilene breit i rundkjøringer. Alle disse er gode tegn på at det er best å kjøre forsiktig og kle på seg veldig godt fremover. Det er nok ikke lang tid før vi våkner til 5 ,eter med snø og ingen mulighet for å komme ut frontdøra uten rambukk og snøfreser

Lykke til!

comments powered by Disqus