Snøen har kommet

Da har snøen begynt å lave ned her for fullt og man kan merke at nå er det gode dekk som må til. Hovedveiene blir som regel brøytet, men mindre veier blir det ikke fortløpende. Har dekk som nok er noe smalere enn andre har siden jeg har 185 profil, men er jo andre som har det også. Føler jeg har godt veigrep med kontroll, men ser at mange sliter noe med å komme frem og vegrer seg noe for stansing ved utkjørsler. Har selv grunnet at jeg har liten tyngde i bakparten så flyter baken på bilen litt i starten til jeg får tak så må kanskje finne noe å øke tyngden på bilen bak med.  Nå er det i allefall viktig å kjøre etter forholda og ta rolig på veiene.

Selv med lav tyngde bak sliter jeg ikke med fremkommeligheten og kommer meg frem uten noen problemer. Kamerat av meg med dårligere dekk måtte gi tapt i en bakke ved meg som jeg selv kom opp uten problemer. Nokian Hakka7 dekkene har vist seg påliteleig og gode og er bare en gang jeg ikke har kommet frem, men det var en meget krevende bakke som krevde godt med fart. En annen sjåfør som selv hadde Hakka7 piggdekkene kom opp, men det var ikke så rart når han klarte å få litt større fart og hadde tyngde på drivhjulene.