Sommeren med Hakka Green

Det er sommerstille på kontoret og dermed også sommerstille på jobbreisefronten, så dekkene mine har egentlig ikke fått kjørt seg i det hele tatt så langt i juli, i alle fall sammenlignet med milene som gikk med hver måned tidligere i år.

Nåja, sånn helt bilturløs har juli ikke vært. Først måtte lille bilen trø til som flyttebil, og selv om distansen ikke var mer enn 2 mil tur/retur så ble det nærmere 15 turer før alt var flyttet over. Dessuten ble det en del turer til IKEA, 10 mil tur/retur, først flere turer for å kjøpe møbler og ting og tang og så flere turer for å returnere det som viste seg å være skadet, så jeg kan ikke si at jeg ikke har kjørt bil i juli. Det har jeg, mer enn nok. 

Bilferie har det imidlertid ikke blitt, for med en ett-åring i baksetet som blir bilsyk bare av å se på en bil omtrent så er det å legge ut på svingete landeveier ikke det man har mest lyst til, selv om man aldri så gjerne skulle ha besøkt bestemor, som er "bare" fire timer unna, en tur som med diverse spypauser og skriketoktpauser nok vil ta nærmere det dobbelte, for ikke å snakke om stresset med å finne et passende sted å stoppe for å ta de nevnte pausene. Da lar vi heller være...

Derfor blir det nok så som så med innlegg fra min side nå i juli og også august, men kanskje noen andre har lyst til å overta som den mest aktive testførereren?