Svipptur til Trysil

Ja da var dagen kommet da jeg og min håpefulle skulle ta turen til Trysil for en hehe, "avslappende" helg. (yeah right), blir ikke mye avslapping der utifra tidligere helgeopplevelser der. Blir som å dra i jungelen for å slappe av, bare det at der kan det jo raskt komme overraskelser i form av fæle dyr har jeg hørt :).

Kjører på mye forskjellig føre oppover og kjører i trygg hastighet, merker at jeg kjører for det meste i venstre fil på motorveien, (E6), og det er godt med snø og slaps på veien men det kjennes ut som grepet er bra. Vi koser oss i bilen og kjører av fra E6 og tar R25 mot Elverum. To felts vei og noen sover i bilen foran oss, bokstavelig talt er vel ikke dette å foretrekke når man kjører bil?, altså, det går å kombinere flere ting i bil men det å "sove" er ikke å foretrekke. Blinker med fjernlysene for å gjøre bilisten foran meg oppmerksom på at jeg vil forbi, samtidig som jeg har aktivert blinklyset. Farten er ca 40 km/t og jeg drar forbi bilisten. Denne tuter og viser meg ******, ikkje braaaa.

Det som nå skjer er jo litt kult, når jeg har passert bilen vifter en person i bilen bak med knyttet neve men det overgås ikke av at jeg får jeg se at panserlåsen på denne bilen ikke har kommet helt i lås, sånn at panseret ligger å slår i vinden som oppstår av den eeennooooorme hastigheten på bilen jeg passerte.  Jeg blinker med nødblinken og prøver å stoppe den bilen bak meg, jeg bremser litt og får nesten bilen inn i bakenden på min egen bil, gjør dette 350 ganger for å få stoppa den. Er det muuuulig å bruke sååå lang strekke på å få stoppa den bilen???? Jeg går ut og gjør fruen som kjører bilen bak meg, oppmerksom på at panseret hennes ikke var i lås. Da kan æ si dæ det blei liv, først lurte hun på om æ kjørte med kjettinger?, for en sånn kontroll med oppbremsing og så tullete jeg var med å kjøre så raskt på vinterveier, ja det var galskap sa hun. Så da jeg kom forbi å begynte å bremse henne ned i fart, da skjønte hun lite for hun hadde ikke sjangs å stoppe så raskt. Da skjønner men hvorfor det går tregt hehe, hun hadde piggdekk uten fullt antall pigger og meget hard gummi. Dekkene var produsert uke 27 årstall!!!!!- 1994!!!!!! Dette er for proffe å regne hehehe. Når jeg da fortalte at jeg kjørte med piggfritt fra nokian svima hu nesten av hehe. Artig og lærerik opplevelse :) God Helg