Tåke, regn og Bambi

Jepp, det er høst. Ifjor på denne tiden var det rimelig masse vinter, men iår lar den vente på seg. Jeg er superivrig på å få utfordret dekkene men her må man bare smøre seg med den berømte tålmodigheten.

I mellomtiden har jeg fått testet reaksjonsevnen min og bremsene på VolvoDyret.  En av mine to naboer her oppi Åsen har nemlig foringsstasjon for rådyr vinterstid. Det gir meg mange flotte fotomuligheter og naturopplevelser, og, litt rask puls hvis jeg kommer i mitt normale tempo rundt svingen og over bakketoppen.

Idag lå tåka tjukk og klam over Åsen, og jeg vrengte rundt svingen som vanlig. I baksetet holder Mafiaen ro, de har forlengst lært at Mamma om morgenen ikke bør mases på. Rett rundt svingen spretter en flokk bambi'er over veien. Full brems, litt svett og sju bambi'er jogget videre over åkeren. Ingen lå igjen.

Blondie : Er det derfor vi må bruke sikkerhetsbelte Mamma ?

Mamma : Jepp lille venn.

Gærningen : Vi burde hatt med kniv Mamma, så kunne vi slakta'n og hatt'n til middag.

O_O.    Jeg tror ikke Onkel kan være barnevakt mer. Ever.