Testfører uten dekk

Etter å vært godkjent testfører for Hakkapeliitta i omtrent en uke, er det kanskje snart på tide å få på de nye dekkene? Uka gikk bare så altfor fort, men til uka blir det helt sikkert en avtale med byens Vianoravdeling. Jeg vet at dekkene er på plass hos leverandøren, og de bør monteres på bilen snarest, for Kongsvinger en en vinterby med mye snø og bratte bakker. Jeg bor også sånn til at den første snøen lett kan tvinge meg til å sette igjen bilen i bunnen av en utfordrende bakke. Det skal bli spennende å se om nye dekk kan eliminere behovet for dekk-klister i hanskerommet. Jeg har måttet ty til det i kombinasjon med antispinn noen ganger for å komme meg hjem tidligere vintre. Jeg tror at de ubehagelige opplevelsene nå er historie, men det vil bloggene utover vinteren fortelle mer om. Først nye dekk, og så kan snøen komme for meg!