Testing testing...

Etter en par uker med litt snø så kan jeg vel trygt melde fra om Hakka dekkene fungerer bra. Det har vært varierende forhold og jeg kan trygt si at dekkene virker trygge på alle forhold så langt.

En av grunnene til at jeg føler at dekkene er trygge er nok at jeg sjelden presser bilen eller dekkene noe særlig. Det hadde vært morsomt å kanskje prøvd dekkene på feks en bane eller lignende der du har litt marginer å gå på! Det ville vært dumt på havna i grøfta på vei til jobb,

Jeg husker for noen år siden da jeg var umåtelig imponert over min Audis antispinnkontroll.  Dette var første vinterenen etter at jeg hadde kjøpt den og jeg kjørte på de billigste dekkene som passet mine orginale 17 tommers felger. Husker ikke helt merke men tror det var Nankang piggfri da det var det rimeligste alternativet. Uansett, i en sving kjørte jeg fortere en normalt bare for nok en gang å bli impornert ESP systemet. Men den gang ei, bilen skrensa naturlig nok da jeg hadde for stor fart, og der dundra jeg inn i den 15 cm høye kantsteinen. Resultat ble en 3 tommer lang sprekk i felgen. Dere kan tro jeg følte meg som en idiot! Ikke nok med at felgen var oval, men det viste seg at ny felg ville koste 3000-4000 tusen da dette var en orginal svindyr tysk aluminium.

Siden den gang har jeg nok roet ned Petter Solberg-kjørestilen og heller kjørt trygt og godt. Konklusjonen foreløpig må nok bli at for en vanlig kar som meg er Hakka dekkene stabilt og gode uansett forhold så langt. Det skal også sies at på en senka A4 vil du ikke kunne justere camber/spissing/caster eller hva det nå heter helt optimalt, som igjen vil si at dekkets overflate ikke er helt optimal. Til nå er ikke dette noe jeg har bemerket i negativ forstand, det ser ut til å fungere godt.

PS! Samboern har kjørt seg fast en gang så langt i vinter - ut av oppkjørselen! Det viser seg at senka bil og høy brøytekant passer dårlig sammen...

p