Turer opp Skaret og E16

Innvesterte i fjor høst i 4 stykk nye NokianHakkapelita7 piggdekk som jeg satte på en stasjonsvogn jeg har istandsatt sommeren 2011. Dekkene har gitt bra fremkommelighet og bra veigrep under alle forhold jeg sålangt har vært ute på og kjører rundt 600km i løpet av en uke. Har nå sålangt i vinter kjørt i snøvær med delvis ubrøytet vei uten problemer og veier som har vært salta ihjel med slaps og klin. Har kommet frem uansett hvor jeg har måttet ønske uten ett problem. Selv da jeg skullle opp en bakke hos en kamerat som besto av speilblank is kom jeg opp uten problemer. Føler at dekkene gir ett bra veigrep og god kontroll på dårlig føre.Nedbremsinger har heller ikke vært ett problem og har hatt god kontroll .

Har faktiskt kjørt forbi biler som har hatt problemer når de har vært på vei opp bakker som jeg ikke har hatt problemer med.

Og her ett lite bilde av bilen som noen ønske. Dette er da den ble gravd frem fra dvalen