Ute å kjører tester

Nå er det lenge siden jeg sist skrev et innlegg. Grunnen for dette er litt på grunn av at jeg har hatt mye å gjøre i det siste rundt jul og nyttår. Det er også litt på grunn av at været i våler har vært lite spennende. Det går for det meste i regn og sludd.

Det ser ut som den norske vinteren har fått samme symptomer som den norske sommeren. Den skal gjerne bli mikset litt med de andre årstidene. Ingenting er som regn og 9+ i januar.Men så fort jeg får litt mer snø på veiene kan jeg gjøre ferdig bremsetesten jeg har jobbet hardt og lenge på.

Sett bort ifra det, så har dekkene fortsatt holdt seg, ingen punkteringer og revner enda, selv om de har tatt heftig bank fra skarp-isen på sidene av veiene og fortauskantene.
Jeg har heller ikke omkommet i en fryktelig bilulykke som følge av dårlig grep heller.
Det er veldig fint.

comments powered by Disqus