Valentines day og steinsprut

Fikk et par Valentineskjerf i posten her. (Et par uker etter at Valintines day var over da) Ga bort begge til et par kompiser når vi var på fjellet i helga. Det er ikke alle som kjører snøscooter på fjellet i Sverige med Hakkapelitta-skjerf. Må jo ha vært god reklame i scootermiljøet i Gørdalen. I Tillegg til at gutta holdt seg varme:)

Noen ulemper som følger oss testførere da vi er mye på veien er steinsprut. Jeg hadde fått en liten rose i frontruta som i løpet av få uker endte med en sprekk over hele ruta. Dette er jo så klart noe de ikke ser gjennom fingrene på når man har bilen på eu-kontroll. Noe jeg var litt bekymret for var å bytte det vinduet da bilen min er av merket Opel og har en liten tendens til å ruste greit når alderen kommer krypende. Hadde da en del rust rundt vinduet som jeg antok kom til å bli et problem. Jeg leverte bilen min hos gutta på RT Bilglass på Kalbakken. De gjorde en enestående innsats med å pusse rust og lakkere før ruta blei putta i. I tillegg til at de var raske og at de viste meget god service!