Vanlige hverdager

Jepp, livet er fullt av slike.

På onsdag ble jeg som vanlig møtt av blide "godmorgen" når jeg kom på jobb. Jeg er heldig som har kollegaer som bare er hyggelige :)

En av mine faste makkere kunne fortelle at han hadde hatt det småglatt når han lufta hunden sin før jobb, og at det hadde rukket å fryse til enda litt mer innen han kom seg i bilen retning arbeidsplassen vår.

Jeg merket ingenting til glatt føre :)    Nå kjører jeg en del roligere enn jeg gjør på sommeren, men likevel, jeg er sjeldent den som lager kø. Klokka venter ikke på noen, ikke engang meg, og det er ganske fint å ikke kjenne at Dyret slipper taket i underlaget.

Utover det, måtte ha ny vifte. Den har ankommet, men det har ikke arbeidslysten, så den er enda ikke montert. På søndag bør jeg vel gjøre det, vinteren må jo kommen en gang...eller ?

Jeg har rukket å måle forbruket igjen også, og jeg må nok bare innse at jeg er nødt om å ha blingset når jeg fikk håp om å spare sjukt mye gryn på bensin, hehe. Dyret er av det tørste slaget, og dekk med lav rullemotstand er nok kanskje bra,  men det skal ganske mye til for å monne noe å snakke om.

Og som et lite ps, vi skal jo liksom  teste dekk her, og det hadde vært svært mye enklere om snøen og vinteren faktisk kom....men jeg kjenner at jeg likevel sliter med å være lei meg over en lang og deilig varm senhøst. Jeg er et sommermenneske  :)